Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova grupa je smijesna,proci ce jedna Makedonija koja ne moze prismrditi ni jednoj reprezentaciji iz one grupe.
naprijed makedoncite!
To sam bio ja brate Srblje, tvoj Voja! Kompjuter (američki diverzant nečastivi) mi napisa samo „v“, ko da sam nedaj bože sa dva prsta.
Nema brata @SRBLJA još, pa ću staviti nekoliko njegovih eseja kontinuiteta radi: -INACE SAM NA SEvDAhTIVIMA. I AMFETAMINIMA. A VOLIM I APAURINA ZVEKNUTI. A TEK STO SE VOLIM VALIJUMA NAGUTATI. I ONDA KAD ME SPUCA BOSANSKO BOSNJACKI PONOS PA SJEDNEM ZA KOMPJUTER CIJELA JE BOSNA PONOSNA NA MENE I MOJ INTELEKTUALNI NABOJ… -JA SAM POTOMAK BOSANSKE KRALJEVSKE LOZE KOTROMANICA IMAM I DOKAZ ZA TO, NIJE ISTINA DA SU IZUMRLI, NAIME POSLJEDNJI PRINC JE BIO SANDZAK BEG OD KARESIJA, PA SAD VIDITE DALI SAM U PRAVU… -NARODI PRVI SU BOSANSKI KMETOVI I TURSKI SLUGE I KONJUSARI, A SKUTORI SU VJECITI MADJARSKI KMETOVI I AUSTRIJSKI KONJUSARI DAKLE JEDINO SMO MI BOSANCI PONOSNI I SAMO SVOJI KRALJEVI POTOMCI BOSNASKIH KRALJEVA… -PO MILOSTI BOZIJOJ KRALJ BOSNI, HERCEGOVINI I SADZAKU ZVJEZDAN MISIMOVIC OD BOSNE Učite i pamtite. Valda će jednom izaći i knjiga sabranih dela pa da omladina nauči štošta.