Studenti ostali bez trenera
13
Emir Halimić napustio klupu KK Bosna
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ugasiti Bosnu i krenuti od početka, ako Sloboda , rastjerati postojeću upravu ili se fuzionisati se sa KK Sparsima, da vide kako se pravilno radi i nije bagra komunistička uništila Bosnu, to je uradila bagra balijska Imamović, Konaković, Bukve itd. problemi Bosne su odavno, žao mi je Emira , imao je iskrene namjere, bio je dobar igrač, nadam se da će biti jednako dobar trener.
kakvui uhljupi vode sarajevske sve klubove(cast izuzetcima) umjesto da se ugledamo na Igokeu i Siroki upropastavamo sve sto smo nekada imali SRAMOTA
Sramota je sta se radi u KK Bosna vec godinama. Ne znam sta je Halimic ocekivao, kao da nije znao gdje dolazi i kakvi problemi vec godinama tjeraju ljude od KK Bosna. http://hoopsuniverse.net
emire napravio si gresku sto si prihvatio da vodis to je mafija pokrali pare nema od bosne nista za igokeu navijamo i dodika
Ja nesto kontam kralju.. eno trese se stolica murinju u realu.. pa reko da im pustis aplikaciju
ADMIR BUKVA - loš košarkaš, još gori tim Menadžer, a ko direktor... Da vidimo...otjero navijače, otjero najboljeg igrača ( Gorana Ikonića), ispo iz NLB lige, Matiju Češkovića ko pojačanje doveo... A OBRAZA NI ZA LIJEKA.
Trener sa ogrmnomi iskustvom i velikim rezultatima iza sebe. Nije ni cudo sto kosarka propada kada je uslov za mjesto trenera sve sem kosarkaske struke.
imamovic majku j.e.ebo opro je para preko bosne samo bog i on znaju kolko, i bukve i companija b.alijska
Zar su imali trenera?
kako se bio digao dobro je zavrsio
Dok nam je SDA vodila KK Bosna bili smo prvaci Evrope od kako nas preuzese komunisti ne mozemo dobiti Vogoscu.
Ako neko zna nek napise koja je danas radnja prva opljackana u nasem Saraj' vu. U kladionici sam igrao na Drvopromet, bila je bolja kvota nego na Konzum u Dervisa Susica. Jos ne izlazi nista na teletekstu!?
Ja mislim da se Bosna treba fuzionisati sa OKK Mudžahedin iz Bočinje i krenuti iz početka. Takvim potezom za par godina bi došli u situaciju da se sa KK Posranik iz Gluhe Bukovice bore za prvaka Sadakistana.
Ko će sad vodit KK Kantu za nabijanje u derbiju protiv KK Tali ban i Gornje Maoče?
dobro se sjetio.nadati se da ce sada igrati ko zna a ne familija!