Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji kralj je ovaj Edin...a sto se tice komentatora nema ga jaceg...
Kako se osjeti kad neko strastveno voli neki sport.
Toliko cijenim ovog čovjeka, enciklopedija košarke. Nekad pogledam utakmicu samo zato što je on komentator. Neko ko zna sve u svojoj branši. Mnogi već predložiše, a i ja se pridružujem - odmah ga treba na klupu BiH, dijagnosticirao je sve u detalje. Nadam se da je naš selektor Mulaomerović toliko lucidan da barem pročita šta je čovjek napisao.
IDI MULAOMEROVICU SPASI BH KOSARKU POVEDI NURKU BAJU I TELE SA SOBOM DAJ NAM MLADU DJECU DA IGRAJU SA SRCEM A NE OVO SAD
imam osjecaj da bi i Edin mogao biti ili dobar selektor ili dobar trener...poznaje kosarku u dusu i trenerski posao mu je logican slijed nastavka karijere!
kada bih bio veliki sportaš samo bih dernečio. możda zato i nisam :(
Svaka mu čast! Imam potpuno isto mišljenje.
Ima ljudi koji svoje srce unesu u repku. Aco Petrovic je to donio. Ne moze frajer plakat na preskonferenciji bez razloga. Istp sto je Baka sa srcem vodio nogometnu repku ili Pape, samo sto Pape nije imao autoritet. Vecina njih zele iskreni uspjeh svih repki, ali ne mozes brate vodit nacionalni tim bez stimunga. Treba da te igraci vole i oni koji sjede na klupi. To je realnost!!!
frajeru mjesto odmah u ksbih dati
Naslov je u najmanju ruku glup jer bi covjek rekao da Edin prica o Musinim izlascima. A veze nema...
bit ce Musa za koju godinu Neno Markovic
Historija se ponavlja. Uvijek na celo u Bosni dolaze najgori u datom trenutku. Pred agresiju dolazi na vlast najveci izdajnik i njaveca budaletina svih vremena Alija Izetbegovic. Kada smo sastavili najbolju nogometnu reprezentaciju dolazi najgori trener svih vremena Pape. Evo sada smo mogli imati najbolju kosarkaskui reprezentaciju ali na celo dolazi levat Mulaomerovic. I tako na Evroviziju saljemo ili ocite pedere ili ocite budale. Boze oprosti im ne znaju sta rade.
Upravu si i jednom smislu. Pape je dobar covjek 100% ali nema autoritet. Milaomerovica ne mogu komentarisat. Aco Petrovic koji je Hrvat sa vise srca je vodio repku. Njegove suze se ne mogu nilad zaboravit iskreno!!!
Tekst pod hitno dostaviti trenerskom magu Damiru Mulaomerovicu!
nadam se da ce mulaomerovic procitat ovaj tekst nebil makar nešto naucio i skontao
daj ga za selektora mjesto onog bilmeza
Edin je bolji selektor od ublehe Mulaomerovica