Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo lagano korak po korak bilo bi bolje da ga puste mjesec dana da samo igra u ovo g ligi pa onda da ga saltaju u prvi tim prenaporno je ovo igras tamo igras vamo nek se spremi u ovoj razvojnoj ligi i onda mu daj minutazu 10-15 min i ocekuj ucinak Lonzo Ball bio 2 pik LA lakers pa igra citavu utamicu 10 tak poena postigne musa ima ono nesto samo treba raditi i biti strpljiv bilo bi bolje da je odisao u Phenix sunse jer oni puno rade sa mladim igracima...
Musa ubacuje poene, racunaju ih malo njegovom timu malo protivniku haha
bio je ocajan u prvoj cetvetimi i nisam vise.mogao da gledam.. promasio 2 bacanja, 2x polaganje a jedno je bilo iz kontre gdje je dobio blokadu od obruca.. igrao je katastrofalno. mislim da ga umara ovo igranje back2back jer ne u zadnje 3 noci igrao.. mora Musa jos ozbiljnije raditi i.popraviti sut!
Rokaj musa
Dobro jutro neradnici,bijednici i stoko pogana