Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moj Musa....zamisli LeBron skoči i padne na tebe!!! upitno bi bilo dal bi vise ikada prohodao
Ostavljate komentare a u komentarima se može zaključiti samo jedna stvar a to je "ljubomora"
Prvo će ga izabrati u prvoj rundi drafta, onda će igrati ljetnu ligu, ali neće izboriti roster, pa će imati opciju ili G liga ili Evropa. Niko neće da drži 19-godišnji talenat na klupi, nego ih šalje na kaljenje. Tako je i Popovich uradio sa Ginobilijem, kojeg je sa 22 godine poslao u Italiju na još 3 godine kaljenja. Ništa Manu time nije izgubio, uzeo je 4 prstena, dva puta bio All Star, a sa 41 godinom je spreman za svoju 17 sezonu.
On je previse zgoljav za NBA
Kakav je naprimjer KD bio u njegovim godianam? Nadoce ba masa vremenom ne moze sad da ima neku kilazu kad je jos mlad, bitniji je talenat od misica koje mozes svakako nabiti ako zatreba
A vala ni sad se KD ne moze pohvaliti nekom masom..
Musa kralj.
Ode Edin Dzeko u Teplice pa napravise napadaca svjetske klase od njega samo mi recite da li je nekada bio povrijedzen ? .Sto ne bi i Musa dobio kile i snagu za to postoji strucni tim koji od mladice pravi stablo i ne serite vi kao da vi birate ko ce da igra a ko nece pa nisu oni ludi da uzimaju nekoga ko nije potencijal.
teplice, pa wolfsburg....e onda krece vrh!! a ne cedevita pa nba!! i ne mozes poredit fudbal, gdje se cijene i niski, okretljivi igraci, sa nba gdje je na prvom mjestu snaga i masa! Musa je jos dječkić u razvoju, a ne razvija se zdravo hrvanjem i tucom sa nba crncima od 130 kila
musa Zelen si ti jos za nba,ima tamo da te crnci oderu ko jarca
prerano, trebao si se prvo u evroligi dokazati. jedno je san antonio a drugo je škrljevo nakakvo
Lipsi magarce dok trava zeleni.
Smjesan igrac za NBA, a da je veliki potencijal nebi on igrao u Cedeviti za par hiljada Eura na mjesec, makar bi igrao u nekom od boljih evropskih timova. Pogledajte onog Doncica, a vidite njega, jednostavno nebo i zemlja, plus priblem krive gulja kicme koji je vec sada izrazajan, a konstitucija cvrcak.
I Nurkic je iz Cedevite otisao u NBA. Konstitucija jest problem, ali budi siguran da ljudi koji biraju znaju bolje od nas, dakle ako ga izaberu vidi nešto u njemu.
musu valja prvo ispeglat prije odlaska u NBA. da mu se isprave ledja, bio bi jos 5cm visi.
Sretno ti bilo ali trebas nabiti misica ako mislis sta pored onih zivotinja.
Nemas ti kila za NBA. Sjedi dje jesi!
ooooo musa de mi jednu razmuti
Abd lave Bošnjački i ti i Penava akobogda idete u NBA, nadam se Penava u Sunse a ti abd sa Nurkićem u Portland.