Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko god je gledao tekmu zna da ovo nije bilo ni blizu dobrog
@MilovDeratizatorSPC Kako jako dobro a imao 1/6. Fulao otvorenu trojku, popio bananu i jos na silu uzima trice koje jedva stignu do obruca. Jedino sto je pogadjao slobodna koja je jos u Cedeviti takodjer pogadjao, osim toga nista novo nije pokazao. Niko sretni od mene da sledecu ubaci 20 poena, ali mora jos mnogo napredovati i puno pametnije igrati.
Malo po malo tako se probija medju najboljim! Sretno Musa!
Kad ti klix sakrije komentar idemo ponovo možda me i banuju Odlican je bio sut 1/6...
Bas je iskoristio, dao 4 slobodna bacanja a iz igre sutirao 1/6.
Čarobnih 10 se smiješi Musa!
Odlican ucinak za limitiranu minutazu. Da je dobio 25 minuta imao bi double double. Ali nece dobiti priliku u tom timu i treba traziti transfer.
jedan od njegovih problema je da je u losoj ekipi. treba bjezati
Iskoristiti prvu priliku i napustiti Nets jer je to gubitnicki tim, NBBA ekipa koja nikad nista nije napravila i nece