Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo. Treba još puno rada za eventualan prelazak u NBA.
Dostignut ce to on. Dobar je Musa.
Svaka cast...ovo je velika stvar, i definitivno ce biti od velike koristi za Musu da ga akobogda izeberu na 2018 NBA draftu medzu prvih 15.
a sta bi on to radio u nba?...on tamo ni lopte ne moze skupljati...jedan jan veseli nema mjesta u nba...glupaneeee...:)))))
daj molim te predstavi svoja kosarkaska dostignuca da bar vidim o kakvom strucnjaku se radi (mozda novi A Nikolic, Obradovic...)..tu si na portalu da pljujes po momku samo sto je Bosanac-Bosnjak...ovo je tema sport idi na koju drugu temu kao Thompsonov koncert u Mostaru, tamo ces se bolje snaci a ujedno i lijeciti nacionalisticke komplekse.
Svaka cast...ovo je velika stvar, i definitivno ce biti od velike koristi za Musu da ga akobogda izeberu na 2018 NBA draftu medzu prvih 15.
Bosanski KD
Svaka čast. Očekujte još jednog, možda i boljeg nomka, Armina Hrštića koji igra trenutno u Sloveniji a jači je od Muse, sano nema tko dati pare za njega, ali kvalitetom je bolji.
opet dzenan musa?....svojevremeno bi jordan klanjao do parketa da je samo 10% bio toliko u medijima kao musa...:)))
Je li to onaj mali pogrbljeni. Mogu misliti kakvi su ostali kad je on sa 12 poena najbolji igrac.
jel to neki deciji camp?
To je kamp gdje svake godine dolaze predstavnici svih NBA timova...na snimkama se da primjetiti izmedzu ostalih GM Philadelpia 76ers Bryan Coalngelo, Ivica Dukan Chicago Bulls....i da nenabrajam
Samo jos koju kilu da nabacis i nece ti biti ravnog.
Za njegove godine i visinu, on ima perfektnu kilazu. Treba samo vjezbati sut sa poludistance i bit ce masina za poene u NBA. Bravo, Musa !
zmaj, nije šala! Musa je budućnos svjetske košarke!