Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ti senade beri maline mater j.. svoju
A nema više normalne trenerke bez ovih pederskih nogavica
Svaka cast musa, a klixasi pjenite, ko vam hebe mater.
Slikaj se ti slikaj
Ima se, moze se. Samo naprijed legend bosanska, svoje pare trosis, a ne tudje.
dzaba pare.. dzaba auta.. ljakse ostaje ljakse.. ziku mu tola..
Šta sad kažu luzeri koji ga pljuju? Kupio sebi auto od svojih para, sram ga bilo. Kupiće on i bolje, čovjek sa 19 godina osigurao egzistenciju. A luzeri sa 30 žicaju marku za kafu.
auto odlično. a pantole kao da su kratke duge gaće
pa da li smo mi bosniaks sada na aparatima? ahahhahahaha
Nema mu ni dvaes godina, a vidi ,a ti Asmire ber’ malne,j... ti sve svoe.
Svaka cast momce , smo rad , red i diciplina se uvijek isplati.
Britansko smece precjenjeno, bolje da je kupio GL ili GLE coupe AMG,
Napaceni turbobosnjo
E moj sine, prebace te u drugi tim, a ti se slikas pored nekog dzipa. Tipicno balkaski, umjesto da se slikas kako sam treniras i pokusavas da udjes u formu za prvi tim ti pored nekog predmeta. Samo izazivas gnjev nas Balkanaca!
Kao da ima nesto od Balkanaca, njihovog gnjeva ili zadovoljsta...
Ali zato smo mi Bošnjaci ponosni na njega!
udrite po Bakiru jer sigurno mu je on kupio od ukradenih para
Nek crknu dušmani ccc. Ako niša otišo si u Ameriku , odigro koju minutu u NBA i da više niša ne uradiš za tvojih 18 godina dosta a ovi što pišu loše o tebi i što će ostati anonimusi čitav život oni i bjelom hljebu nađu manu a nekome ko imalo uspije u životu. Furaj svoj fazon i živ i zdrav da nam budeš.
@Mocart07 Uspješan je onaj čovjek kojim je Allah dž.š. zadovoljan. Sva ova dunjalućka postignuća nisu bitna, jer i dotičnog gospodina koji se slikao pored auta čeka mjesto u zemlji gdje su samo djela ona koja imaju vrijednost.
Svaka ti je na mjestu!