Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzanan zelim ti uspjeh veliki ! Sretno momcino...
Sto te mrzitelji vise mrze, nama si Musa jos drazi. Ti ces igrati kosarku u Americi, Evropi, Kini...…a oni ce lajati na tastaturi, i traziti po dzepovima koju marku.
u jednom intervjuu pri odlasku u NBA je za americke medije Dzanan Musa izjavio kako mu je najteza stvar u Bosni bila ta nesigurnost, kriminal i opasnost u putu do treninga i do kuce gdje je predstavio nas grad kao neki Medellin ili south side Chicago. A došao u Ameriku gdje je sigurnost dosta gora nego kod nas. Bezveze je blatio nas grad, seljacic. Od tada ga ne volim jbg, sa razlogom. Uz svo duzno postovanje za sportskim uspjehom
Da si poslusao Mirzu...bio bi u Evropi pa kad sazris isao u NBA...ne moze na silu nista
Ostao je u Americi da sa Bidenom piše novi Dayton
Dogodine vijest Musa osvojio 8 mjesto na streetball-u u Battle Creek-u nadomak Detroita...
U Americi na svakom koledju ima desetak ovakvih poput naseg Muse,treba peci zanat par godina u Europi pa onda opet pokusat,ovako grcevito pokusavat ostati tamo nece donijet rezultati ali mislim da on i ne odlucuje o tome,sto bi rekli ovi iz Zabranjenog Pusenja :ja mislim da ga presvalace menadjeri
Eee na šta se slovo svelo??? Moj Musa nikad ti neces biti ni pola Nurkica ni pola Teletovica. Rano si poletio bez krila i jos ranije si zaronio!!! Pa bolan ni Cediviti nisi bio standardan niti pokazao neki ucinak, da ne govorim o Euro Ligi gdje je Teletovic rasturao a ti bi odmah u NBA "aferim" !!!
Vidim eto Šahbaza
Neka je i on nasao svoju mjeru.
@saptac konjima Nadjem ti mami mjeru.
Joviću se znate rugati, a kad se rugamo ovom malom onda se ljutite..
@ZD1986 Ko si ti konju ovdje iz Zadra a srpcic.Sta seres ovdje.Idi se u Zg ili u Bg pa rise.
@blusvuv niti sam konj niti srbin, samo sam povukao paralelu
Sretno Musa i vjeruj u sebe a i mi vjerujemo u tebe.
ma igraj musa gdje god mozes..samo nemoj dzaba igrat...i svugdje ti je bolje nego u bih...da si ovde sad bi ti migrante ganjo po lipi i biri..
Sto te mrzitelji vise mrze, nama si Musa jos drazi. Ti ces igrati kosarku u Americi, Evropi, Kini...…a oni ce lajati na tastaturi, i traziti po dzepovima koju marku.
Haj ti kuci, ceka te OKK Celik objerucke
Vrati se u Europu... ne ide ti tamo...
A gdje ti igraš mangupe?
Odlican transfer, Bravo Musa!
Opet vidim ljubomorne jadove, koji nako dlakavi u i debeli u prljavoj potkosulji poderanih carapa govore Musi da ce bit sretan ako dobije da cisti parket i td. Volio bih da ga vidite pa mu u facu serete, molili bi ga da vam sadake da, realno.
Cujem ima poziv Igokea Laktasi, pozuri