Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moderno društvo mu omogućilo da zarađuje milione sa skakanjem. Hajmo skoči: milion. Opet skok: milion. Kako skače čovjek.
Rondo stari revolveraš!
To se kod nas zove prekipilo covjeku:D
Preko 80% pljacki ubistava silovanja i drugih kaznenih djela izvrse crnci afroazijskog porijekla To su takvi geni zato se afroazijati koji su rodeni po ameeivi i eu nemogu promijenit disciplinovat osvijestit jednostavno oni su takvi agresivni skloni nasilju
U suštini to je to, ali šta su to crnci afroazijskog porijekla? Jel ti znaš šta pričaš?
To su crnci koji su porijeklom iz Afrike, nikakve veze sa Azijom, i koji su tamo nekih 400-500 godina, dakle sa Afrikom nemaju nikakve veze osim sto u glavi ne zele da evoluiraju i ponasaju se uljudnije.
Ne valja ni puno para imati...umjereno
Idiot ce se ponasati kao idiot bez obzira na kolicinu novca, a isto tako i normalan covjek.