Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbt koja je ovo bagra stid mene u Bosni ovih klosara
Kakvi god da su ovi samo skontaj ovi kod nas su 10x gori
Čitav svijet osudio ruski fašizam samo ga ovi slave.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Što se ne sakupe na Zapadu (Njemačkoj ,Austriji,Holandiji,Belgiji,SAD,Kanadi.....) pa ne podržavaju "majku Rusiju".Tamo su tihi, rade , zarađuju Zapadne pare a "duša i srce im umire i vene" za majčicom Rusijim i Majkom Srbijom.To su tihi spavači, primirene i uspavane ubice koje bi sutra da im se ukaže prilika učini još i gore
NIKAD SRBINU NE VJERUJ!!!! NIKAD!!!!!
nemojte se cuditi ako uhvate kojeg covu u ukrajini a njegovo porijeklo iz srbije jer oni vole klati i muciti
Rusi dolaze!!!!Nato se raspada, EU se raspada Siptari beze sa kosova.. Bosna se raspada.... ovo je prorocanstvo iz 2015 imate ga u YT i dan-danas mozete pogledati.... Ako nekoga muka natera kod mene u srbiju....dok ja imam hleb imace i on a kad nestane zajedno cemo gladovati
Šokantno!
Hebo vas otac genoc1dni, poslije se bunite kad vam se kaže da ste genoc1dasi. Nego šta ste, bagro bolesna! Cast izuzecima, kojih je očigledno malo.
Stuć samo
Samo neka mi neko kaže da nisu svi isti.....jesu vala.....samo treba sačekati da pokažu pravo lice....
Evo ja se iznenadio. Gdje ce oni….
Meni drago kad ovo vidim. Sto vise oboga, vise ce svijet napokon shvatiti ko su srbi u stvari.
Jedno galame a sasvim drugo rade. Kladim se da ih polovina sutradan otišla na zapad mercedesom, bmw-om,sa eurima u džepu i boravišnom vizom.
Sve dok se ne pokrene milosrdni andjeo 2,ovi se nece pridruziti normalnoj civilizaciji.
pa to samo srbi mogu, uvijek su bili na pogresnoj strani i nakaradni
Sramota, da gora nemože biti!!!!! Ovu su kukavice od ljudi!!!
Slaviti Agresiju, Fažizam, otimanje tuđe teritorije, progon ljudi, to ne može normalan čovjek, to mogu samo Monstrumi.
I kaze pomirenje,suzivot itd. Ma nikad vise oni na svoju stranu mi na svoju.Sve sto je iz Srbije treba bojkotovati,kablovske operatere tv emisije proizvode prehrane jer time placate mozda sutra ubijanje vase djece. Ovo je strahoba oni su Putinivci al 70% cast izuzecima.