Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dule zelim ti puno srece i uspjeha sa tom transplatacijom i da se sto prije ooravis od nje i da pocnes da zivis normalan zivot jer si ti to po svemu zasluzio.Sto nas narod kaze I LJUDSKI A I SPORTSKI.
@DrvenaStolica znaci nista od SP
Dule, najveci gospodin koji je ikada vodio jednu našu reprezentaciju u bilo kojem sportu. Samo hrabro, Dule. To je još jedna tekma koju ces dobiti!
uz njega sam kao da mi je najblizi rod !
Koi je ovo borac i zaljubljenik u kosarku mnogi bi se oprostili od zivota a kamoli od kosarke scaka cast i nek je sa srecom.
Dule s nogama naprijed izlazi....
A ti sa rogovima
Sretno Duki
Izdrzi Dule!!!
Dule, sa srecom, preuzeo si ekipu kad niko nije htio. Odmori malo, zasluzio si...
Ovo se zove profesionalac, kapa dole i sretno Dule
drugim rijecima kaze nurkic vam nije jos siguran..i prije je bilo igram pa nesto kao iskrslo
Dini Konakovicu dat da rasproda sve da se raspadne ko Bosnu sto je upropastio
SRETNO MAJSTORE!
Kapa do poda legendo
Sretno treneru! Brz oporavak
nedaj se trenuru, zelimo brz oporavak!!!