Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast !! bas mi je drago za nase komsije
Nas najbolji basket-balija je Teletovic :)))))
Svaka cast na priznanju, ali realno prosjecan evrposki kosarkas (profesionalac) bi ga ucinio smijesnim, o NBA igracima nema potrebe govoriti
Ja sam pošao nešto slično napisati... Kad ga gledaš kao da je usporeni snimak, mada sam ja možda pod uticajem Bledsoa i Knighta jer ih sad u zadnje vrijeme stalno gledam, pa mi je ovo užasno sporo..
Hajde de mi kaži koja bi njegova prednost bila u odnosu na npr. Nemanju Gordića ( da ne navodim jače igrače) ? Gdje je ta drastična razlika između košarke i basketa? Gledaš li ti košarkaške utakmice? Je li vidiš da se u suštini i one svode na igranje oko koša suprotne ekipe, znači iste dimenzija terena kao i u basketu, nema vraćanja preko pola. Razlika je najviše u broju igrača.