Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma daj Durant odi molim te bar zbog Melanije...gospodza je veliiki je zaljubljenik kosarke...cesto je gledala tada najbolji street basket (3x3) u Sloveniji ispred Celjske Gimnazije gdje je znansteveno izucavala svoj put do zvijezde Trumpa.
Nepotreban papanluk. tradicija i institucija predsjednika bi trebala da bude iznad mišljenja jednog igrača o trenutnoj politici.
Preglup komentar. Predsjednik treba da je sluga naroda, a ne karikatura koja otvoreno mrzi velik dio svojih državljana. Dužnost svakog čovjeka je da se bori protiv takvog predsjednika i protiv mogućnosti da neko takav dođe na tu poziviju. Ovo što Durant radi je baš poštivanje institucije predsjednika...
@Henry Chinaski Poenta je u tradiciji kojaje nadživjela politička neslaganja. Trump je izabran demokratski. ja ne volim ni Dodika ni Vučića, ail opet poštujem institucije, kakvi god ih ursuzi predstavljali.
sta je i kome je zanimljivo u tome sto je rođen 20ak kilometara od bijele kuce?
A zasto nece.Jel to Trump nesto pricao protiv Afro Amerikanaca ili mu onako doslo jer podrzava Hilari
Majstor i čarobnjak sa svojim stavom, otvoreno nema šta.
To care ... vako trebamo i mi svi ... al da izađemo na ulice i objesimo Bakira , Dragana , Mileta , Fahru , Mladena ... fašiste redom povješati L.P. Hooris