Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedva čekam da ovi iz Republike Šumske dobiju intnternet pa da naprave neki svoj forum pa da mogu da komentarišu a ne ovako dolaze na komšijske forume. Ne volim da vidim TURSKU KOPILADI kako balave ovdje troše svoj Turski Znoj..
Ne torši svoju Tursku Krv na gluposti nemoj da uzrujavaš tu Tursku Krv prokuhaćeš.
Budi se TURSKA krv...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma sto se mene tice gubite po 50 razlike, ali kad bude trebalo samo bobjede pa makar i pola kosa razlike. :D
Ma ocemo aBd :D Jebes savez ako momci igraju kako treba.
Ovo su selekcije KS BiH, mislim na sva godišta, koje traže da se sa njima radi. " A" selekciji je zadatak da zadri sadašnji nivo / još2-4 ggodine/ dok ne pristignu ovi koji drže nivoe u svojim kategorijama. Treba biti strpljiv. Slično važi i za ostale sportove koji se dižu prema EU i Svjetskom vrhu. Naravno treba dotjerati i struku u red, rad i disciplinu!
Divna vijest,nadam se da će ih biti još mnogo..Uvijek kontra.
nas je "uspjeh"pobjediti Svedsku,Estoniju i Bjelorusiju...sa jakim evropskim reprezentacijama ne mozemo ni paritati bar minutu....oni se izivljavaju nad nama...Da nam nema Mirze,jos bi bili gori....SRAMOTA....u svemu smo ocajni...prvi put se plasirali u nogpmetu na neko veliko takmicenje i odmah mislili da smo najjaci...i pokazali smo gdje nam je mjesto
Djeco hajte kuci, nemojte se brukat.
ne pravi se pita od govana, bez obzira kakav si kuvar
Da li je ovo reprezentacija ili se skupila ekipa s hakla ???
Ovo je navlakusa za kvalifikacije, da ovi skontaju ovi pojma nemaju.. a onda da ih pogazimo ko kiseli kupus!
tacno su se bili uigrali pod acom,ovako cemo opet cupat kosu s glave kad mirza bude uzimao zadnji sut protiv vb sa dengom na ruci
Halo baaa, clanak je o sportu, ne mjesajte sport i politiku MOLIM VAS :/
svi vas ceraju ko seosku kucku
Počeli smo sa brojanjem poraza.
Kako nam samo fale Đedović i Nurkic!!!
Dusko sta nam radis.
Sve su ovo pripremne utakmice, trenutno stanje ne mora ništa da znači.
svi ste vi idioti sto komentarisete !