Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma igokea je karina vidjecemo ih kad im dodju iole jaci timovi ako budu predzadnji na tabeli nek se udaraju nogom u guzicu
glupani što ste onda stavili sliku kad su igrali protiv Širokog
Jest, eno po Sadaka Cityju kruže kolone auta i slave pobjedu Igokee! Kakve veze imaju Igokea i BiH? Samo formalnu, BiH ne stanuje tamo gdje je RS.
Svaka čast,vi ste ponos Bosne i Hercegovine.
Bravo Igokea!!! Odlican pocetak Igokee u ABA ligi, druga pobjeda i vjerujem da ce nastaviti pobjednicki niz. O Bosni uopste ne treba raspravljati... hoopsuniverse.net
Igrala protiv KK Tali-ban iz Gornje Bočinje, ali ne u ABA ligi, jer u ABA ligi igraju pravi klubovi, a Bosna je u papra ligi.
A s kim je naša Bosna igrala u regionalnoj ligi???