Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni je vaznije od ucinka sto su se njih dva iskreno zagrlili i poljubili, a danas jedan sutra drugi uspesniji..I ovo sinoc je bila nijansa, vaznije je da su oba odlicna i sjajno igraju
http://www.index.hr/sport/clanak/spektakularni-bosanskosrpski-obracun-nurkic-blokadama-izludio-jokica-i-odusevio-nba/1021089.aspx
Halo pokušaji košarkaških umova. Kakva priča o je čuvanju, kakva priča o poređenju? Radi se o dva majstora, jedan zvijer pod košem drugi jedan od najagilnijih centara lige. Svoje nacionalističke ispade ostavite za svoje torove i sela, pustite nas normalne ljude da uživamo u sportu mamu vam hebem napacenu!!!!
poruka ovim tzv. "strucnjacima", a narocito ovom kompleksasu "shomy7". Utakmica je odlucena u zadnjih 15 sekundi, manje vise sretno za Denvers, ali nebitno. Nurkic i Jokic, stari prijatelji iz Denvera, gotovo isti po ucinku, s tim da je jokic odigrao pola cetvrtine vise. Toliko kompleksasima uz puno srece pri lijecenju kompleksa i frustracija pred tastaturom.
utakmica resena zadnjih 15 sekundi a nurkic minus 8, cak dok je portland vodio, nurkic u minusu od oko 10 poena, a cak kad je i denvener gubio jokic u plusu od nekih 10 poena. I sta ti to govori? pa to govori dok je nurk na terenu da portland gubi desetak razlike, a dok je jokic na terenu denver pobjedjuje nekih deset razlike. A inace brojke im skoro pa identicne, samo sto je jedan igrac minus igrac a drugi je plus igrac. I kog bi ti radije..
@vratiosekorijenima vrati se ovcama
PRIKAŽI ODGOVORE (1)