Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trener ga cuva za PO. Ne zeli sa se povrijedi na kraju sezone kad su osigurali PO. ovako ga ubacuje koliko mora jer zna da bez njega mu je kraj u prvoj rundi.
Juka je trenutno jedan od najboljih centara u NBA samo ovaj Stotts će da mu uništi karijeru, prva četvrtina niko ne može da zaustavi Jusufa ima 6 poena i 7 skokova u prvih 5 minuta, onda ga stotts izvadi da udje Collins, Blazersi vodstvo od 16 poena gube i onda Stotts opet ubacuje hladnog Nurkića, pa ima li to igdje na svijetu ??
Ovi u Portlandu mu daju neke droge.Prije je nekako mlohavo zakucavo a sad nekako "muški".
Jukina pobjeda, samo pogledajte zadnjih par minuta utakmice. Ofanzivni skokovi, odlican u odbrani, prati igru i kupi otpatke... nadam se da ga povreda nece sprijeciti da kao prosle godine propusti play-off
E svaka mu čast, odlična sezona. Nadam se da neće biti nekih povreda i da će biti još bolji u play offu.
Boznia? E moja Oklahomo, nisu džabe Durant i Harden pobjegli glavom bez obzira :)
NURKIĆ BOG OTAC