Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drže sve vlade zapada pod svojom kontrolom, a vrlo viješto pljačkaju građane cijelog svijeta. Oni diktiraju trendove u svijetu, od LGBT do vojne industrije. Oni su uništili Irak, Libiju, Afganistan, Jugoslaviju (samo pogledati koje firme drže na Balkanu), čine genocid u Palestini. To je svjetsko zlo br.1, sve ih treba pohapsiti i u zatvore strpati.
Iznenadilo bi me daje neko drugi 🙄
Jedino kako joj se to isplati je ako uračuna da im ovako stara može ulaziti u svlačionicu kad hoće. Oni godišnje zarade nekih 75 miliona dolara, čiste zarade, što je već vrlo bolesno, i neka im je stadion vrijedan 500 miliona, ja zaista ne vidim kako to može biti vrijedno više od recimo 800-900 miliona, a ona je platila 3,5 milijardi.
U stvari, sad sam gledao, 77% ona, a Cuban i dalje ima 23%. Međutim, to je još uvijek više od 2,5 milijarde dolara, i pri tome po ugovoru Cuban i dalje vodi tim i donosi sve odluke. Bolesno.
Da imaš imalo časti napusti klub, svakako bi te bilo koji drugi primio i za veću platu.
Ova žena je Jevrejka (Aškenazijka po novom, Hazarka po starom terminu) Meni prosto nije jasno kako to da jedno Tursko pleme koje je u 8 vijeku prešlo na Judeizam drži 99% kapitala na Svijetu. Ima i snimak na You Tube gdje ona matora bakica na Jevrejskom kongresu govori da migrante treba naseljavat u Evropu.
rothschild
Neko je nesto stekao i radom i pametnim ulaganjem
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Obogatila se na kasinima u Las Vegasu..glavni finansijer Donalda Trampa..vlasnica najčitanijih izraelskih novina..žestoki cionista koji finansira sve njihove projekte..jasno sve o kome se radi
Staro je ovo za njega,
Prosto nevjerovatno da ovi bogalji drze sav novac svijeta
Po cemu su oni bogalji,ako si sposobniji drzi ti
Ma jasta ba bogalji, drze kuglu zemaljsku, a ti recitujes rijeci na arapskom koje ni sam ne razumijes u nadi da ce ti bog sredit da ti bingo baci stoju 😂