Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
0.6 sekundi... Isto toliko je trebalo i Kecmanu da srusi Cibonu u finalu ABA lige 2010 u Zagrebu i da osvoji jos jednu titulu za Partizan
Doncic katastrofalan sut, fali klixe
Retardi znate li tabelu stavit sve vam jebbem
Gledao zadnju cetvrtinu i produzetak, nenormalno koliko Doncic siluje. Bilo je nekoliko suteva gdje lopta ni do obruca nije stigla. Sretno je pogodio za izjednacenje, ali je i sam izgubio tekmu. Da sam mu suigrac, bio bi jako iznerviran njegovim vecerasnjim nastupom.
Mulac se igra. Ča će biti kad dođe do Venerinog briga ?. Oće li ga buža poklopit.
Luka je po meni mozda najatraktivniji bijelac, poslije Jasona Williamsa. Ali je neuporedivo bolji od njega. Ima kavlitet u svim segmwntima...pogadja...asistira...prevodi loptu...atraktivan...ma vrh. Nema straha, a ima talent.
Doncic je dobar al nije nikad vidio toliko banana
Doncic katastrofalan sut, fali recenica klixe
Mali je majstor.