Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ti sunca i ovi više NBA rekordi, jel to ima napisano gdje? Ako ima u 2000 tomova je! Pa šta je ovo više, čini mi se da postoji i "Najmlađi igrač do 20 godina, koji je u toj i toj areni a među sudijama do 55 godina, pritom noseći dvobojni dres, najbrže prdnuo nakon sudijskog zvižduka a pritom je ubacio njamanje 10 koševa a da ni jednom nije zakucao. A zatim lista 100 najboljih!
Šta radi ovaj momak...
25% procenat šuta za tri.. Dečko igra kao Harden, samo što Harden ubaci nekih 10 poena po utakmici više..
Ima dečko da potpiše naredni ugovor k'o Ronaldo
Ovo ce biti najbolji evropski kosarkas u NBA.
@anonymousUser Nikad nitko nece bit bolji od Drazena. A i da to bude ovaj stovatelj Draze Mihajlovica, i Baje Malog Knindze, neka hvala. Ima sad dosta dobrih kosarkasa iz Europe, koje mores gledat. Da je ovaj Doncic dosao u NBA prije 30 godina, ne bi bio ni na klupi. Drazenu je samo nebo bila granica.