Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija da pobjedi koja godinama igra dobru košarku. Slovencima kojima se posrećilo je dovoljno srebro. Mi jad i bijeda ćemo da slavimo uspjehe šklj lige u stolnom tenisu, Džumhurovo 156 mjesto na rang listi i sam plasman na veliko takmičenje smatramo velikim uspjehom.
@Singapur Kokosi nego šta, svi ih imamo u baštama. Naše tradicionalno voće. Građevinski bolokovi bolan, kakav kokos. Bauštela i kockaste glave ... zna se gdje smo jaki.
@parabola2020 Preko kakve noći? Od rata je prošlo je više od 20 godina. Imamo loše sportiste i pa pa. "važno je učestovati a ne pobjediti" je moto mama kada tješe djecu sa dvije lijeve noge i moto gubitnika.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U ovome se ogleda ogromna i nepremostiva razlika izmedju mentalnog sklopa Djordjevića i Petrovića. Sećam se kad je Petrović, nakon poraza od Srbije na Olimpijskim igrama, osuo psovke po srpskom timu i čak izjavio kako ih je Srbija pobedila "na bazi kurca".
@Improvizator2 vidim da si postao i kosarkaski strucnjak, pored toga sto si svetski rekorder u koriscenju termina "mahalac" i "mahala" i ne, ne bi djordjevic psovao hrvate da nas deru od zadnjih dvadeset godina jer jednostavno nije takav covek
ajmo slovenci pobjedite ove srbe pozz sa svajcarske
Hajmo slovenci poderite ove jajare.
U okolnistima kada je za ekipu Srbije i srebro platina...ipak vidim Macvana kako podize pehar . Sto je , ruku na srce , sasvim prirodno ...normalno... :)
A što nema prenosa na BHTu ?
lajk ako volis i postujes Republiku Srpsku i ako itekako mislis da ona treba da postoji!
Ma Saša Đorđević običan genocidaš i đikan... zar ne klixovci
@BremB0 svaki trijumf Srbije na eurobasketu je direktno ruganje zrtvama genocida u srebrenici.
@ZokaRadikal To je upravo i bila poenta mog komentara. :)
srbi su ga prvo u Sloveniji popušili.
svaka čast i jednim i drugim...volio bih da uzme Slovenija čisto jer mnikada nisu bili prvaci, a i dobili su najteže timove na euru i igraju prelijepo...dokaz još jednom da se na ovim prodtorima igra najbolji basket...imali bi i mi uspjeha da se država malo bolje pobrine pa da napravi terene po BIH...Bosna do groba pa kako god.
Please upload a photo of yourself that clearly shows your face. We'll check it and then permanently delete it from our servers.
Please upload a photo of yourself that clearly shows your face. We'll check it and then permanently delete it from our servers.
Evo zene vidite da nije sve u velicini!
Sretno vam u finalu
Sta reci momci kapa do poda igrali ste srcem i ako tako nastavite ima i janeze da pobjedite
slovenija jeste apsolutni favorit.....na kraju krajeva srbi su ostali bez pleja....micic ne moze da iznese igru....
@skywalker10 ...ne vjerujem da se zglob moze sanirati za jedan dan....a i ako bude igrao vise ce paziti kako ce doskociti nego kako ici na prodor...nema tu igre....
sorabyDrin E i ti ga pretjera
PRIKAŽI ODGOVORE (7)