Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija je veliki favorit i najjača košarkaška sila na balkanu i jedna od jačih u Evropi. Ali ne treba se zalijetati, treba ići polako, korak po korak.
@milosstarcevic999 Srbi su uvijek imali sjajnu košarku i to im se mora priznati. Vaterpolo također. Zapravo su ex-yu narodi, s obzirom na malenost i financijsku slabost gledano u sportskom smislu uvelike nadprosječni u uspjesima na globalnoj sceni, bilo da je riječ o bivšoj YU ili državama nastalim nakon iste. Nogomet, košarka, rukomet, odbojka, mali nogomet, tenis, hokej na ledu, skijanje, skijaški skokovi, atletika...
Trener Srbijanske kosarkaske reprezentacije: “ako sretnemo Amere nek im je Bog na pomoci”. Trener Hrvatske nogometne reprezentacije: “idemo na SP da ga osvojimo”! Svi treneri svih BiH reprezentacija: “dobili smo najteze protivnike, tesko cemo nesto napraviti”.
Evo kako normalan covjek na to odgovara. Igrac, ne trener. https://www.kurir.rs/sport/kosarka/3303219/nba-zvezda-odgovorila-djordjevicu-kemba-voker-je-imao-sta-da-poruci-srbiji
Amerikanci su i s C sastavom moćna sila.
opet poptcenjivanje usa tima???? u hrvatskom I I timu srbije osim jokica sve saigraci losiji od usa tima!
ovo je pravi stav odmah treba dati do znanja da s ene boje nikog Sretno komsijama na svjetskom...
ima da ih crnje oderu najmanje 40 razlike...pa ljudi i 10. sastav ovih nigera je jaci od srbije
...Amerikancima je toliko bitno ovo takmicenje da ce poslati neku koledz ekipu...ni jedan ozbiljan kosarkas iz NBA nije zainteresovan za ovo...pametnom dosta...a ovaj glupi djikan jos prijeti,umjesto da ga je stid sto ce igrati protiv neke djecurlije hehehehehe...
Uredu, ali pitaj pitare kako se zavrsi kad se previse dignes
imaju super tim, momci su super, Đorđevic legenda. iskreno cu navijati za njih
@nalix ...mogu jedino navijati da im se srusi avion sa komplet strucnim stabom i igracima.
Respek Dordevicu i reprezentaciji Srbije. Trenutno imaju super jaku ekipu...ipak USA dolazi sa C ili D, E, F timom. Na zadnjem SP u Turskoj iako USA nije bila u najkompletnijom sastavu rezultata je bio USA vs Srbija 129 :92. Dordevic je svjestan situacije pa malo zagrijava atmosveru...sretno komsije.
USA najtanja do sada, zaista je žalosno što je 30 igrača odbilo pozive, jednostavno tamo to više nije toliko ni interesantno.. Ima i ona čuvena "Nekada se niko ne pojavi, tako da automatski pobjediš" tako da se ove male nacije mogu nadati pobjedama, ali treba prvo doći do USA..Generalno gledajući ovo prvenstvo nije ni zanimljivo, sve ekipe su tanke za moj ukus..
mitomanisen srbijadisen
...molim da se banuje ova stoka...
Kako je veliki favorit ako je na svjetskim kladionicama kvota na USA 1,35 a na Srbiju 9 ? Novinaru znas li ti uopste sta je kladionicarska kvota?
@fanaticos1 Zaboravljas da je Srbija do Japana.
Kvota na SAD je 1.30 odma iza je Srbija sa 4.50, Spanija treca sa kvotom 16
Tako i treba! Ko ne ide hrabro u borbu vec je izgubio. Nama na balkanu fali samopouzdanje. Sve dok mislimo da necemo uspeti, necemo ni uspeti. Trebaju nam vodje poput djordjevica. Samo hrabro napred!
Heroin loš nikakav....