Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne mogu vjerovat koliko smo mi jadna i bijedna sportska nacija da u nedostatku bilo kakvog uspjeha pratimo i djecurliju i to u nekoj B diviziji . Srbi i Hrvati u A diviziji osvoje prvenstvo , možda 2,3 portala spomenu samo onako formalno i to je to . A od nas se ne može živjet .
Dok su Srbi osvojili zlato u A divziji U18, BiH je bila 8. mjesto, a Hrvati su osvojili B diviziju i tako prešli u A. Check your facts.
Prosto nevjerovatno kako iza jedne tako talentovane generacije dođe jedna ovakva. Prvo su na EP A divizije branili zlato, pa ispali u B diviziju, a onda evo u B diviziji nisu mogli napraviti ništa. Mađari nam zabili 32 poena u posljednoj četvrtini. Ali dobro, iz svake ove generacije je bitno da ispliva jedan-dva dobra momka. Ne može cijela generacija biti super talenti. Jedan je Musa.
Kadeti nema veze zbog poraza idemo dalje. I vidimo se na čaršiji na shishi.
nema veze momci, pred vama je buducnost, vi i svi košarkaši nacionalnog tima ste ponosi države !
@ZIKOrobija Napusi mi jaja kroz racku.
Niđe se sem unas ne bori za deveto mjesto.
Moze izvjestaj iz predskolskog uzrasta?
Ma kodnas sve jebiga, ostalo,cemo lako.
Nejde nista bez para dobro su moci
ko su nam sve treneri u mladim kategorijama i ovo je za 10
Dečki, neka vam ovo bude motiv da više trenirate i ako Bog da u budućnosti budete puno bolji!
Pa vodili ste 15 razlike!
madjarska strasna kosarkaska sila
Upišite karate, debili