Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto objavljujete ovo kao vijest, kad ovaj seljak nema vise nikakve veze sa BIH ???
\"za nepunih 12 minuta igre postigao 9 koševa, stopostotno za dva (4/4) te s jednim postignutim za tri (1/1)\" ko ovdje koga j*be ?!?
o beskonačnosti svemira i ljudskoj gluposti se ne komentariše al o ljudima koji su mentalno ograničeni čovjek ne može ostati ravnodušan ne znam samo šta vam Sinanović toliko smeta igrao on ili ne igrao ova naša zemlja i reprezentacija uvijek je bila i bit će propast...pa kad bi mi imali najbolje igrače NBA lige za svijet smo mi nebitni i tako će nas uvijek gledati...
J.e..b.o vas sinanovic u sh.u.pa.k, koji q.rac stavljate vijesti o izdajici
hoces digitron da se malo saberes? Hahaha
koliko je poznato Sinanovic nije rekao da nebih igrao za repku,tak da ne pricajte nebuloze kad niste dovoljno upuceni.........jel mozda imas neki video zapis gdje covjek kaze da ga repka ne zanima...mozda nije sve do njega jesteli se to kad zapitali.....i SKUBIDUBI zasto se covjek nebi pojavljivao ipak je i on drzavljanin nase lijepe BOSNE...ili je i to laz.
Vidi patriota i go.v.ana, ...nek ste vi fukare koji dalje od makarske niste makli ostavili komentare. A dali bi guze da imate 1% od Nedzadove love. Sikter!
Seronja, ne treba ga ni spominjati kad neće da igra za jednu i jedinu.
Podrzavam tvoj stav kosarka. Svaki dan na portalu Sinanovic uradio ovo,Sinanovic uradio ono. Dokle vise. Raspisali ste se o njemu kao da je rahmetli Kindze. Momak je rekao da ga Bosna ne zanima i on ne treba da se pojavljuje ni kao marginalna vijest a ne kao jedna od glavnih sportskih vijesti. Pozdrav domovini
u čemu je stvar da si gledao utakmicu vidio bi da je za 6 minuta postigao 9 koševa...
neka ti seljačino imaš ...