Komentari (205)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SFF na aparatima :D
Ma jok. Ima mjesta, izvolte, burum, bujrum svi. 10 u cijeli kod Želje.
Njegos Sikiras, ponos RS. Raduj se Srpska, ovo je I nase zlato, ne treba okretati glavu od zlata,ravnopravno I zajednicki smo ga osvojili ,svi zajedno.
Ja iz Federacije potpuno podržavam vaš prijedlog,,navijajte za RS,,ali i za ostale momke
E jos da krenu sada na parlament onako usput sve bi probleme rijesili..
yato su se govna od televiyije BHTV potrudila da puyivo prenose docek,a mamu li vam sto niste juce prenosili makar finale bagro jedna,nego jadni sennad.h kome svak cast jer je velika ljudina i patriota covjek je u yadnji tren omogucio prenos..Dabogda propali BHTV,FTV,RTRS *** vam majku uhljbesku sviam,nikada moja marka nece u te televiyij nikada.
HAJVANI UGLEDAJTE SE NA OVE MOMKE,ZAJEDNO ZNACI ,ZAJEDNO,ZAR JE BITNO KO JE KO,HALO BAGRO BOLESNA.
Joj Bahe maloumnika hahahaha
Rajs, ok poštujem tvoj izbor... Ja nisam mislio da liječim tvoje sujete. Ali shvati da ne svako ko misli drugačije nego ti je automatski neprijatelj
Poserem vam se u tu zastavu s ljiljanima. I bili su mi spaticni ovi momci, ali morate ih vi zgaditi. Srbija je moja reprezentacija a vasih 23% nek mase ljiljanima.
dnevnik.hr ...... jos nista ni jedne recenice.... pa je li znaju u hrvatskoj da su njihovi bili na EU?
Ljudi moji mene nervira Bahina patetika, pa vi minusajte kol'ko hoćete :)
Dajte nam stručnjaka Edina Avdića. Baho neka komentariše fudbal a Vladislav tenis ili šta već :)
Ehh da su pametni pa autobus okrenu prema Vitezu, Peri se zahvalit za podrsku i uputiti covjeku sve moguce zahvale i brz oporavak, pa onda ako vec mora biti Sarajevo kao centar okupljanja da bude. Mada po meni Vitez je zasluzio da bude grad slavlja nasih prvaka. Po cemu Sarajevo? Sarajlijama sve najbolje zelim. Nisam ni iz Viteza ni iz Sarajeva
KADETSKA košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine osvojila je Europsko prvenstvo, a slavni bosanski komentator Sabahudin Topalbećirević kraj utakmice dočekao je u suzama. "Musa dere jarca" "Džanane, dušo naša! Gleda li ovo Kukoč?" "Ja moram pustiti suzu za ove momke, moram je pustiti", uzviknu je Baho nakon što je BiH osigurala zlatnu medalju u finalu protiv Litve. "Bila je to himna reprezentacije Bosne i Hercegovine koja još uvijek nema tekst, ali ima dušu", "Tri poena, ha-ha-ha", "Evo Sanija Čampare, njegovo ime znači junak", Je li ovo moguće?! Što rade ovi dečki?!", "Tko si ti Musa, tko si dečko dragi?", "Evo pogotka, evo Džanana, tvoje ime znači srce, duša! Dušo naša, samo nastavi tako. Gleda li ovo Toni Kukoč? Još od Kukoča nisam vidio ovakvog igrača...", samo su neki od komentara Topalbećirevića u finalnoj utakmici.
Banjaluka na aparatima i samrtnom hropcu 😂😂😂😂😂
Nidze ne vidim ljiljane, ja samo vidim na 50% bosne ratnu cetnicku...nemate prava pisnuti o ratnim zastavama...vasa se uredno vijori... Dodzi kod jovana jaranemoj picemo ima svega jaranemoj dobri jarani
ovo je najljepsi trenutak ovog ljeta u sarajevu.
Dođe mi nešto da platim RTV taksu :/
Velicanstveno...ponosni Bosanac:)