Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja im se javio prije neki dan da im pisem artikle koji ce biti originalni i samo njihovi od covjeka koji zna o cemu pise i koji prati. naa nece ni da cuju, zasto nekome davati minimalac kad mogu kopirati svaki dan. ha ja
A izvor je Index.hr. Samo naslov promijenili...
Eto kad pisete naslov, bar se malo informisite o toku utakmice. Ispade Lin kriv , a kljuc je u stvari bio + 18 skokova Bulls-a, a najvise lopti je potrosio Mello ( 8-21) . De ba ljudi zaposlite jedno dva novibara koji ce pratit sport, a ne prepisivat.