Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa Jusufe pusti im Ljubomorci od Baje
Gdje god u NBA da igra, to je fantasticna stvar.Napravio je ime, ako se i vrati u Evropu, moze da bira gdje ce da igra.
Amin
Ovi u Denveru ne znaju stvarno šta rade. Prije dvije godine, kad su otjerali Mozgova, bio je članak na NBA.com u kojem je navedeno da će "graditi ekipu oko Nurkića". Nemaju oni nikakvu strategiju, to je samo kupi-prodaj-zaradi.
Ma kako nezahvalnih ljudi ima..ovaj Nurkic umesto da bude neki drvosjeca po bosanskim sumama on zahvaljujuci majki prirodi sto mu je dala visinu i snagu zaradjuje silne pare..a nikakkvog kosarkaskog talenta i mozga nema..i opet nesto nije zadovoljan..
Jusufe, Zvezda ili bar Partizan ti je sudbina
Svak normalan se zeli rijesit likova ko sto je Nurkic ili Emir Spahic. I nema veze sto nema kliba, opet ce Spahic bit u prvih 11 u repki. Uzas!
Realno ovaj Mudiay smijesan playmaker. Niti ima suta, niti je neki asistent.
Nurkić im je jedini pravi centar, petica u ekipi.Jokić je nekakav svilen, postigne nešto koševa u napadu ali u odbrani je preslab, ekipa svaku utakmicu primi preko 120 koševa.Umjesto da smijene nesposobnog trenera,do kraja sezone denver nagetsi će biti kanta za nabijanje koš razlike.
Za Nurkića bi pun pogodak bio da ode u neku ekipu na istok koja vodi računa o odbrani
Eto ti kao strucnjak znas. Zato vam i jeste sport na nivou .
nije supcic toliko dobar koliko je umislio
Nurkić je dobar košarkaš.
Morda bi mogo zamijenit Spahu u repki?! Mesha, uprati ga!
Uredu oko jokica i muraya ali mudiay haha, pa lik ni sebi loptu ne bi dodao, covjek play, a rijetko kad 5+ asistencija, vise jokic asistencija ima nego on.
ma mlate bezveze ba kakav mudiay poneka trica ko terel kestl prije i toje to
Denver je navodno počeo pregovore s Toronto Raptorsima i Atlanta Hawksima.
Nurkić buduća zvijezda Oklahome, Godlen State-a ili Clevelanda?
*Golden
Ma Nurkic je bolan arogantan, niko se onako ne ponasa, dobio priliku da igra u NBA i ponasa se kao da je Kobe, seljak bio seljak ostao.
Jos turbofolk pusta kad da poen..seljak nad seljakom
Realno gledajuci i nije neki igrac za NBA... Od 80-tak utakmica (bez povreda)...on odigra mozda 5-6 da su vrijedne divljenja...