Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo decki...svaka vam cast
kad je doček?
Aferim.
E ovo su ZMAJEVI ! 🇧🇦👍
Mi moramo , mozemo i hocemo ono sto nije moglo u Jugoslaviji uradicemo u nasoj BOSNI zajedno smo jaci smrt nacionalizmu sloboda gradzanima.
E vidi ove slike i ljepote, mladosti i veselja. I mogu zajedno zagrljeni pjevati Milan, Andrija i Muhamed. Tako je momci, to je moja BiH🇧🇦🇧🇦🇧🇦❤️❤️❤️🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Svaka čast, ginuli su na terenu. Samo jako!
Bravo momci ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦💯
Idemo svi na doček🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
kad je doček?
Hajde nemojmo preseravati sa "srusili". Bravo BiH.
Hej ljepote pogledat ove ljude. .. .. samo zajedno. . . .
Bravo momciiiii
Ovu sliku treba drzati na naslovnici klixa narednih mjesec dana. Kad ih, poslije ovih grdnih faca politicara kojim nas bombarduju, vidis ovako nasmijane i ispunjene poprave ti odmah raspolozenje.
Svaka cast Momci, igrajte Srcem Bosanskim.. Sretno u Kvalifikacijama ! #Doexit
Bravo Vrabac
Bravo majstori