Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je i Rocky uzviknuo "ADRIAN!!!!". To isfuralo Black Lives Matter pa se Amerikanci vratili opet na staro?
Ovo vijest? Da je neko uzviknuo nesto?
I nakon smotanog papirića u obliku loptice ubačenog u kantu za smeće se čulo: KOBEEEEE! #mambaforever
klix pravi srpski portal.jebo vas jokic sta ce on pored davisa,howarda
Preserevanje. Ali ono zestoko.
Džaba Jokiću simultanka, ipak je Davis imao zadnju riječ.
Jokic top 3 igrac lige. mjenjaju da ga cuvjau, Mcgee, Howard i Davis(koji je drugi najbolji defanzivac lige zvanicno i u prvom defanzivnom timu, bas kao i gobert kojeg je rasturio u provj rundi), Jokara ima mareja koji nije konstantan. A ovi svi po dva tri all stara, i opet ih Jokic rastura. howard je imao samo za zadatak da udara i provocira jokica, najmanje ga je tri puta po glavi bas lupio. u 30 utakmica plejofa covjek ima prosjek od 26p, 10+sk i 5+asistencija sa preko 50% suta.
@gooUser1588529247 marey nije konstanta?ajde mrs odavde jbt jokic u usta eto nece ga cuvat pustice ga da zabija koseve,malo se igra odbrana u finalu konferencije
@KurvadMiric2 budalo retardirana, produktu incesta. pogledaj snimak jos jednom, i reci mi kako jokic cuva Ronda, koji ubacuje loptu i opet treba da cuva i tog na trojci koji je ubacio? Njega je plamli trebao da cuva ali covjek je teski panj,. alooo retardirano gofno, znam da si poremecen kad ti je djed majku napumpao pa zatrudnila sa tobom, ali kako te nije sramota da se ovde javno brukas bolsenice? Samo za tebe KurvinSine, Zivjela od mudzosa poput tebe oslobodjena Srebrenica!
naporan je produkt incesta kurvadmiric, covjek je glup do daske, hoce to kad si legalno retardiran. On ozbiljno misli da je Jokic cuvao davisa na zadnjoj trojci:D a jokic cuvao ovog koji je ubacivao loptu, znaci ronda. Nek se retard nasladjuje sto je ekipa(koju je do sada otvoreno mrzio iz sve snage) pobjedila, ali eto toliko mrzi Jokica, da cak i lakerse koje mrzi inace sada obozava. Ta mrznja u ovog covjeka je cista bolest, bolesnici poput njega su opasni.
steta za Nikolu a i Denver, ponovo se vratili sa -16 u trecoj cetvrtini, povedu, odbrane se u zadnjem napadu ali eto ostanu 2 sekunde, i onaj panj plamli ulazi te dve sekunde samo da bi cuvao davisa, i konj ostane na lebronu i ovaj primi loptu sam samcat. Koji tenkre, ja bi mu odmah dao otkaz, jos su denver imali jos jedan faul, znaci mogli su prosto da idu na faul ko god primi loptu i da skrate jos jednu sekundu, ali nema veze, denver ako igraju 100% ponovo preokrecu seriju, buduci sampioni.
Jao patetike i forsiranja, nevjerovatno. A pola ovih što "najviše žale" za njim nije s njim ni kafu popilo. Kobe uopšte nije bio poznat po dobrim odnosima sa okolinom, bio je popriličan osobenjak i egocentrik. Što ne umanjuje trag koji je ostavio u košarci.
@WillyWonka de ba idi prati bocanje.
ove crnje fakat imaju kompleks niže vrjednosti,sve nešto na silu kao da su neko a sve nepismeno i na steroidima
@KurvadMirić2 daj dečko uzmi terapiju ,olakšaj i nama i sebi
I ovaj klip od 3 sekunde vrijedan čitavog članka? E moj Klixe.
prokleti lejkersi.2002 sakramentu su dali kos sa zvukom sirene u 7 mecu finala zapada.sakramentu sa divcem,stojakovicem,veberom itd.sad opet trojka uz zvuk sirene.imaju najaci tim al opet sudije malo navlace za njih.idemo dalje.denver je 2 puta vratio 1-3 pa moze i ovo ali bice tesko
kobe jarabi
LIVING LEGEND #8 #24
Living?
Osvojiti prsten za njega, dovoljna motivacija.
@fellas