Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedva čekam da ga vidim u NBA-u, mislim da i ovako mlad ima kvalitetu da se uklopi u taj tempo.
bice najveci u europi, i medju top 10 u svijetu
hezonja ce biti mnogo bolji od sarica
Ovaj mladic je sjajan prosle sezone je na zavrsnici regionalne ABA lige zajedno sa D.J. Strawberryem pobijedio Crvenu Zvezdu, igrao je u toj tekmi sve pozicije pa cak i 1 i to za momka koji je visok 2.08 m, mislim da mu je i ova odluka da ostane jos u Evropi dosta mudra da jos sazrije kao igrac, mada vec ima NBA kvalitet to je bez ikakve sumnje, bravo za Sarica!
Blessingame ne Strawberry
Ovaj decko ima presvijetlu buducnost u kosarci... Kad se sjetim prosle godine sa Cibonom, lik sam odveo do trona Vukove koji su ruku na srce kolektivno bili slabiji od vise od pola lige...Saric sam pobijedio Cedevitu u finalu...