Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sreca prati hrabre
67 utakmica odigrali od pocetka sezone, poslije fudbaleri placu zbog gustog rasporeda
Poređenje ti je kao da imaš 8 godina... na jednoj utakmici u košarci pretrče u prosjeku 3 km, a u fudbalskoj u prosjeku 9-10 km. Uz to mogu rotirati igrače kad hoće.
Ovde se igrala malo žešća odbrana nego inače, pogotovo na Jokiću i bilo je dosta taktike, što je neuobičajeno za regularni dio sezone u NBA. Dobro za gledanje, za razliku od All Star-a, ali se vidi umor, pogotovo kod igrača Denvera, koji su bili seriji pobjeda. Ako imaš kvantitet, gubiš kvalitet. Trener Denvera će sigurno morati odmoriti Jokića pred Plej off.
Ovo udje jednom od 100 pokusaja...lijevi poluhorok desnjaka. Ali Kyrie je majstor veliki. Previse promasaja Denvera i dominacija Dalasa u skoku. Ipak egal zavrsnica i trenutak magije odlucili su pobjednika
Denverov skok u odbrani očajan u trećoj četvrtini, ne mogu loptu uhvatiti kao da je uvaljana u loj ili svinjsku mast.