Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U svakoj generaciji odham se pojavi "najbolji" a mozda nikada nisu ni vidjeli kako su drugi igrali
Svako ima pravo na svoje mišljenje svako vrijeme je drugačije ja imam pravo da kazem da mi je drago zbog njega i da bude svake godine ali za mene nije ni blizu najboljih
Jokić kao da nije balkanski pravoslavac, još nijednom nije provocirao sa tri prsta, Kosovo i ne spominje, ok lik. Igra košarku I to je to. Ne trči nešto puno ni da igra za ćrbiju.
Ima li išta da vi ne mjesate politiku
Mi Srbi smo košarkaška sila i sa njim i bez njega, koju vi ni za tri života nećete stići. I pusti kraju prste i Kosovo, nije tema.
Meni je drago što je neko sa ovih prostora uspio da je MVP inteligentan je igrac ali iskreno ne vidim šta ga toliko dizu još fizički mi cijelu utakmicu izgleda ko da Ce se srušiti svaki sekund
Lupetaju svi koji kažu/napišu da ova sada NBA liga nije nalik nekadašnjoj i da ovi sada ne mogu peškire nositi ondašnjim. Ničim to ne mogu poktrepiti, jer iz njih izlazi ljubomora, možda zbog toga što je u pitanju Srbin, možda zbog nostalgije za mladošću. Neka ovi stručnjaci navedu jedan segment igre gde je liga nazadovala. Mali podsetnik: Sećate li se krađe u 6. utakmici čini mi se u 97/98 kada je Juti oteta titula i poklonjena MJ i ekipi? Danas se to ne može desiti.
Svaka decenija ima svoje zvezde, a ostali su tu samo prosek. U vreme Jordana si smeo da obema rukama se obesis o igraca, dok danas ne smes jednu ruku da obesis o igraca, odmah ti se svira faul. Zato danas deluje da se igra bez odbrane. Nek su centri visili pod obrucem, a danas imas tri sekunde u reketu. Da ne kazem da danas mnogi centri izadju i sutiraju trojke. Nekadasnji centri bi bili smesni da igraju po danasnjim pravilima.
Čovjek igra najosnovniji balkanski timski basket, ima visinu, intelegenciju... Ostalo srednja žalost, ali u današnjoj šou košarci, on odudara od individualista, bodi bildera i egocentrika svojom jednostavnošću.
Srednja žalost je tvoja inteligencija.
Hakeem
OK. ja razumem bosnje. Kompleksi, mrznja i razne jos bolesti uticu na razum i prihvatanje realnosti. Covek ce biti proglasen treci put za najkorisnijeg igraca u sezoni, sto je uspelo jos samo nekolicini igraca u celoj NBA istoriji. Sto je najbolje, covek je svake sezone sve bolji, a jos dosta godina je pred njim. Mnoge velike NBA zvezde govore da je Nikola nesto posebno sto je doslo u NBA, i da ce covek ispisati istoriju te lige.
kakvi crni kompleksi, zna se da je Nikola najbolji na svijetu. Ako ga povrede obidju, ima jos minimalno 6-7 prime godina. A ako neko lose/ruzno prica, to je troll.
Ovaj ne bi Jordanu ni vezao pertle. Danas NBA je losija od onih prije za jedno deset klasa
Vidi se da si veliki poznavalac kosarke kada bez ikakvog osnova izjavljujes ovakve gluposti. NBA je toliko napredovala i toliko se ulaze u igrace, da su danas igrac na mnogo vecem levelu nego pre par decenija. Vidim pacurlija govori kako je nekada bilo cvrsta kosarka, a danas to nije ni nalik. Pa da bar malo pratite NBA zna li bi koliko su se NBA pravila promenila i zasto je nema cvrste kosarke. Da li ti znas sta je na primer Jordan licno rekao o Jokicu?
Opet ovi posrbljeni clanci, idite u Srbiju!
Ovaj bi nosio peškire u doba MJ.
Ubjedljivo najbolji i ako na ovom nivou igrao jos par godina pricat ce se o njemu kao sto se o Jordanu prica ili barem Jamesu
Da bi se o tebi pričalo, nije dovoljno biti faca na terenu, moraš biti i gospodin pored terena.
Pau Gasol
Nba iz vremena Jordana i ovo sad je nebo i zemlja.