Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sveta Gora je u Grckoj. Za Klix rade bukvalno samo retardirani.
I još "srbijanski" manastir, da zabibere braći Srbima. 😁
Nisam znao da je Hilandar u Srbiji. 😂 😂 Krezavi talibanski SDA divljaci poturcheni u 18% od škole imaju dva velika odmora.
"Čuveni košarkaš opljačkan u jednom od najsvetijih srbijanskih manastira"🤣😅🤣😅Pa nije Hilandar u Srbiji da bude "srbijanski" već je to srpski manastir na Svetoj Gori koja je na teritoriji Grčke !
Jedno je sigurno, džeparoš nije žensko..
Njima ništa nije sveta pa ni ta vjera kojom se vode za sve postupke.
nece to ba oni
Europol lista pokazuje ko je ko , ostavite se vi SDA ona je opozicija, ovo Baya demonstrira silu ako Dino ne usvoji zakon po njegovom i Čovketovom uzusu ode i Dino na robiju
e cuj sa repkom Jugoslavije 2002. godine.... HAHAHAHHAHAHHAHAH Srbi se sakrili iza JNA, ne mozes vjerovati...
Ja bih od tih lopovskih krezavih vlaha sa tamburom i rakijom u ruci prešo na Islam pa ti vidi
Pa najvise pljackasa nemorala je u hramovima dzamijama crkvama itd itd
Ne kaki, ako mislis na lopove koji se kriju iza Bogomolja. Onda, OK. Al u Dzamiji, ne znam da je iko ikome sta ukrao iz dzepa, osim lica koja kradu obucu ispred Dzamije...
Koliko treba ljudima da shvate da nema mjesta i hrama gdje nema lopova pljackasa.
Platio porez za budale.
Ko kaže da moraš biti vjernik da bi posjetio Hilandar ? Možeš biti običan džeparoš koji krade po manastirima !