Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledao tekmu i KD je za ovog prcmoljka vanzemaljac..KD Zabija iz svake pozicije i kad god pozeli.Navijam za Houston,al ce nam ga KD uceratiiii:)Nadam se da ce Houston 4 uzet,zato moraju ovoga monstruma zaustaviti.
inače Harden je poznat kao dobar defanzivac :D not
Popravio se al je i dalje na losem nivou.Zato moze utrpati 40 koseva kad pozeli..zadnju tekmu je usrao sa par losih lay ups..lagane koseve nisu zabijali.
Uopste ga nije izbacio driblingom... Ostao na njemu Harden, jeste dobra trica pravo preko ruke, al de pogledajte o cemu pisete.
Šta se stidiš, reci da si se kurčio jer pogađaš trojke s parkinga i može ti se
Curry je stvarno najbolji šuter svih vremena..
@apoxiomen007 ahhahahaahahhahaaha kakav si ti pacijent..
Ma bolji Musa kakav Curry levatina