Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma sve su to danas neki novi trendovi, antifa, feministi i ostale gluposti. A realno da sagledamo činjenice stotinu puta je kao predsjednik gori bio Bush, pa su kosarkasi isli na prijem u Bijelu kuću.
Curry ako ti je ista lakse ne bi ni ja! Jedino da mi srede posao u elektroprivredi za 1800 km platu plus 13. platu plus regres tad vjerovatno bi.....
ima ono krme iz Laktaša,e ono je kmečalo što mu nisu dali da ode Trampu.
Respekt kralju i cijeloj ekipi Warriorsa.
Ovo nije prvi put da se dešava da šampionski timovi ili pojedini igrači (Tom Brady i još par igrača Patriotsa) u Americi odbijaju odlazak u Bijelu kuću, tako da nije nikakav problem. Jednostavan izbor - hoćeš nećeš, tradicija jeste ali svi imaju svoj izbor. Bilo je glasina da su svi igrači Warriorsa jednoglasno odbili posjetu međutim kažu da je netačno.
nece ni dobit poziv, ne zna trumpolino da sevsampionima cestita prijemom.. ili misli da ceneki crncuga melaniju opalit, hahahahah
clickbait naslov, ne pravi nikakav problem, jer to je javni stav vecine ekipe. gluposti pisete
laze
Bratko