Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mslm da ce skenderija biti puna.....pih
toliko je dobar da je došao u Bosnu igrat. daj malo smanjite
Morate bolji marketing raditi,mora se u velikoj dvorani igrati,mora bar 3000 ljudi za pocetak biti.SVI SUTRA U SKENDERIJU U 16H PA U 20:45 NA KOSEVO DA IM .EBEMO MAJKU.
nema razloga za srdžbu i agresiju. navijaj za svoj tim a ne protiv suparničkog.
Na Koševu opet dvica. Sve sam pogodio dosad. Citiramo se sutra.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo naprijed Bosno, volimo te svi. 🔥🔥🔥🔥💪🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦💪
Bravo za KK Bosna. Treba nam još jedno jako pojačanje za playoff i solidna je ekipa za napad na finale. Vrijeme je da se otvori velika dvorana, biće dobrih tekmi sa KK Igokea i KK Široki.
dobro pojacanje pravo, da se hoce rodit jos jedan mirza pa da se bosna polahko vrati
A ti misliš da ako se rodi još jedan Mirza da njegov talenat neće primjetiti neko i još ga kao djecaka stipdendirati i odvesti daleko od Sarajeva i Bosne? Zivimo u skroz drugom vremenu.