Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOGA BOLI KU... ZA OVOG IZDAJICU NEKA SLUSA CETU BAJU I STO DALJE OD BOSNE I HERCEGOVINE
A da malo ne mislite da je ovo medijsko opravdanje ne prema nama nego prema njegovom imidu jer opet je lakse da te podrzava zemlja ma kakva bila nego nikooo...o.k mozda neki
Ovaj Nurkic pravi papak ko i 80% Bosnjaka,Bosanci su mnogo urbaniji
Nek si ti Rolfo Bosnjak od 1992,onaj srednjovijekovni kad Islama nije bilo ovdje sigurno nisi.Malo ti se Sda samo poigrala sa mozgom.Bosanci su svi gradjani Bih koji govore Bosanskim jezikom,a ti Rolfo prihvatas samo valjda bosnjacki,haha.Bosnjaci se zalazu za 23% Bih,Bosanci za cjelovitu,u tome je sustina
joj slike hahahahaha niste mu mogli bolju nac?
Kako od ove seljacke karikature da očekujes finu sliku,Mosnjo papak,Sda demokratija
...prava seljacina i kajmacar,kao sto se vidi iz prilozenog...
Pa što, momak ima 23 godine, povrijedio se, operisao se, doktori mu prognozirali da će se vratiti za 3-4 mjeseca, on još uvijek nije spreman da igra (u međuvremenu bio Eurobasket), ali je razapet od strane dubokoumnih bošnja jer nije igrao na Eurobasketu. Samo udri Juka, pusti pametnjakoviće.
halllooo ba? pakas je izjavio da nece u reprezentaciju sok je tamo mahmutovic. kako ga nije stid da se izvlaci preko haruna. DA NEMA HARUNA MAHMUTOVICA OVA REPREZENTACIJA BI DAVNO BILA RASPUSTENA. a juka je jedna pizda, a igracu kojem se igra srcem za svoju zemlju, nije mu bitno ko i sta.
hardcore sta ste navalili na covjeka, nece pa nece, ima neke svoje razloge i to treba postovati.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kako ga nije stid? Za reprezentaciju se igra i sa jednom nogom ako treba! #dnevnadozaprosjecnogbosnje