Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je bila fantasticna utakmica. Nisam siguran, ali cini mi se da je 137 postignutih koseva rekord u NBA ligi.
Steta za play off koji ce po svemu sudeci biti okocan iducu tekmu..Steta, jer ce biti prekinuta serija vrhunske kosarke..Oba tima su vrh..Nema price..Cleveland je i proslu tekmu trebao uzeti tako bi sada bilo 2:2. Ovako Warriorsi trebaju kuci dobit samo jednu tekmu...Sansa koja se ne propusta..Curry ce s pola terena bacat trice ako bude trebalo..
Ovakvu utakmicu, punu rekorda, mora Cleveland odigrati da bi pobijedio GSW... Cisto sumnjam da ce moci ovo ponoviti :)
ne pratim ovu kosarku al cini se da je ovsj james babo tog sporta
King James! Ocekivana pobjeda nakon 3-0. Rasturili su GS sinoc, od pocetka pa do kraja. A James...sta dodati za tu masinu..
popisali im se usta
Čuda se dešavaju tako da Jamesa i ekipu nikad ne treba podcijeniti.
Mislim da su se Cavsi kasno probudili. GSW imaju sansu da proslave titulu na svom terenu, sto ove godine tesko mogu propustiti.