Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sram vas bilo sta napraviste od Bosne ,ostavke pod hitno
bosna je toliko ocajna da nema uopste smisla da se o njoj raspravlja kao o relevantnom kosarkaskom klubu. jad. ocaj i bijeda. nikad nisu imali ovako lose igrace. nek im je bog na pomoci a da nas navijace spasi od nervnog sloma.
hahahahahahahaha Rezultat mi se sviđa! slažem se sa Sabitom!
Eh sad će još dva pojačanja iz treće lige Srbije strpite se još malo .Beobasket je nepresušan izvor talenata.A možda angažujemo i nekakvog tetoviranog uličnog dilera iz Amerike koji usput trenira košarku u slobodno vrijeme.
dodji dino spasi stvar
Dobit ce Portugal to je sigurno,lazemo sami sebe da cemo mi dobiti,ali zelje su jedno realnost drugo... BIH4EVER
Zubcic, prvi stijelac Cibone u danasnjoj utakmici je 90. godiste!!! ne sjecam se da je Bosna ikad dala priliku nekom tako mladom igracu da igra, bitno je da imamo milion beobasketovih igraca, a omjer 1-6 je manje bitan
@lazni pipo Sto je nekome krivo sto smo u barazu pa sere na svakom clanku :))))
tako ce nam biti i u portugalu jer nismo preuzeli A\"\"a\" selekciju sa na celu sultanom fatih terimom ,,