Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inače, za one koji ne prate, Sunsi manje-više namjerno gube da bi imali šanse da dobiju malog Simmonsa na idućem draftu.
Bravo kapitenu,svaka cast. Za Mirzu je ovo dobra sezona,opravdao je sve što se od njega trazilo,Ne treba zaboraviti da igra sa klupe,da im je najbolji za tri poena,i da je jadan od najbolji tricasa u NBA sa klupe,čak je i blizu da obori rekord sa najviše trica u jednoj sezoni sa klupe,ako već nije oborio. Jedini je on konstantan svaku utakmici i extra igra. Phoenix katastrofa glavni igrači povrijedjeni,dosta igrača imaju kojima je ovo prva sezona,nemaju iskustva, ko ih jebe,sako ti ubacivaj kapitenu,i iduće sezone u bolji klub. Sve u svemu,odlična sezona za Mirzu, a sinoć je Hornets sve krenulo a u Phoenix katastrofalan sut,2 od 18 pucali za tri ponea,sam Mirza 4 od 9 za tri.
ma bjezi iz te ekipe kud znas I umijes pod hitno
sjajna forma...
moj mirza dzaba dobre igre u zadnje vrijeme kad klocevi neprate i skrti na loptama nemogu dobiti nikoga idi bilo gde spasavaj se ako boga znas
Kako će ići kad je prošao trade dedline?? Nije ti ovo fudbal.
pa idu na to da bi bili zadnji da dobiju prvi pik na draftu jarane