Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može biti samo bolje.
Realno stručno gledajući: Musa nije timski igrač i kada bude igrao sa svojim uzrastom seniorsku košarku bit će prosječan ako nastavi ovako. Ne radi na odbrani nikako iz ne znam kojeg razloga, fizički se prerano razvio sa deformacijom torakalnih prsljenova i ramena što znači u statičkim vježbama trupa je daleko ispod očekivanog. Slava ga je ponijela, još ne zna do kraja šta znači košarka, to se vidi iz izjave kada je rekao da će osvojiti više prstenova od Jordana.
Roditelja ga podržavaju u svemu pa i kada ga trebaju spustiti na zemlju što nije ispravno. Potencijal ima, Cedevitin je najveći projekat i guraju ga u seniore da nauči neke stvari jer starijima ne smije lagano prigovoriti ali on je to shvatio da igra jer je zaslužio da igra..
@demiko Roditelji ga podrzavaju u svemu pa i kada ga trebaju spustiti na zemlju ??????? Znaci, on sam hoce da se spusti na zemlju a roditelji ga podrzavaju. A to nije ispravno ???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sirocee od musee
odero jarac musu
veliki talenat na tome ce samo ostati
SIROTI MALI MUSOLINI
Mile na aparatima...
a bosna asa s kim igra ?
@Nemeisis Sa Oklahomom...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)