Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad su u pitanju Jukini košarkaški kvaliteti ja više vjerujem nba kolumnistima-analitičarima nego pečinskim šovenima koji ostavljaju komentare na ovom sajtu ;-/
Juka i Jokic se rezlikuju u odbrani koliko se razlikuju u napadu, tj. Jokic je bolji u napadu za otprilike 35%, a Juka u odbrani za jedno 30% (posmatrajuci "napredne staistike" sa basketball-references.com). Jedno je sigurno, u Denveru nisu mogli igrati zajedno, ali bi u nekakvom zamišljenom YU timu bili savršeni pod uslovom da ih vodi Dule Ivkovic, koji je spajao Rađu i Stojka, Rađu i Divca, u vrijeme kada je YU rep. mela SSSR i Amere !
naprijed Nurkic najbolji si💪💪💪
Hahahaha pa ne znam da li je i u top 10 centara kako bi onda zaigrao nidje veze
Svaka cast