Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se sjetim da je onaj panj Darko Miličić bio na draftu ispred njega ne mogu da se prestanem smijati. I ne samo ispred njega nego i Dvejna Vejda i Krisa Boša... HAhaahahahaahah. Volio bih samo onu budalu (bio je dobar igrač ali očigledno nikakav menadžer) Dumarsa nekad sresti i pitati da li je bio napušen kad je tu odluku donio :) Možda sam malo otišao "off topic" oprostite..
Nije Milicic bez veze bio drugi na jednom od najjacih drafotava ikad, bio je on ogroman potencijal, ali niti je zelio da radi na napretku niti je dobijao dovoljno minuta u sampionskoj ekipi
Taj odbranu nije igrao sa 24 godine , plus sto je suga od saigraca ... ne kontam Houston .
Covjek je igro na jedno 7 olimpijada.. ;)