Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala KK BUDUCNOSTI na ovako iskrenom pripcenju.Nemanja ako ne zeli igrati za svoju zemlju i nemora i neka mu je sa srecom
koga nema bez njega se moze i mora
Štos ljudi pravite slijepi i glupi. Je li momak izjavio da ste ga izigrali, niste odradili što ste obećali i da od tada neće igrati dok se ne ispune uslovi. A uslov je njegova kuća u Mostaru.
hoces neces ..nemoras..zdav i ziv bio..
👍💥💥💫💫 Uz Božju pomoć nadam se da nas ima dovoljno osviještenih da te poslije 7. oktobra vidimo u predsjedništvu - Sretno Profesore Hadzikadicu
Mozda bude5% osvijestenih. Vise, na zalost, nece biti.
Zašto je taj isti Nemanja prije samo nekoliko dana rekao da dolazi, da problema nema...?
Svaka cast KK BUDUCNOSTI na ovako profesionalnom i poucnom odgovoru. Ovako rade pravi i strucni ljudi, a ne zajebavaju se preko medija taktikom rekla-kazala. Gordic ima svoje razloge zasto ne igra i to treba postovati. ALi vjerujem da su nasi nesto usrali kao i uvijek.
kas svi trose vrijeme na njega evo i da i ja potrosim svoje.. a sad iskreno...Hvala i njemu sto je odbio i klubu ako mu nije dozvolio da igra ...ima mladjih ...na njima je buducnost ..
Treba otvoreno reći - neću se odazvati - i kraj priče, idemo dalje. Problem je što sad, zbog gluhih telefona, Repeša ne može pozvati nikoga drugog. Nažalost, ne nadam se ničemu od ovih kvalifikacija, iako se teoretski moglo dalje, praktično od toga nema ništa.
Treba Gordicu jbat' mamu za sva vremena i to je to. Eto, k'o on je sad nekakav kosarkas u p.m. Prosjecan lik. Ima ih 10x boljih. Odjbat ga.
ovj drugi dio saopštenja podebljat, isprintat, uramit i okačit u desetine primjeraka u zgrade svih naših sporstkih saveza!!!!!!
Bilo bi lijepo da se riješi ovaj nesporazum između Gordića i Saveza. Gordić nam je potreban.
Zašto, otvoreno je odbio, ne zna se konkretan razlog?! Može se i bez njega. PS. Savez nije dužan nikome da popravlja kuće!
@Realno02 Upravo o tome i govore u KK Budućnost. Mi ne znamo o čemu se radi, mi sve zaključujemo o onome što pišu mediji, ako je nesporazum neka se riješi, Gordić je igrao za BiH, nešto krupno se desilo.
Ko jednom odbije bez konkretnog razloga, više nam ne treba, sretno Bosno i Hercegovino, uz Džanana, Jusuga, Gegića, Hasandića i ostalu ekipu!! Savez nije nikome dužan popravljati kuću! :D