Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jes' mu lijepa žena
Kako da Hispanjolka ne bude lijepa...
Prelijepa, svaka čast i njemu i njoj.
Vrhunski sportista!!! Uzor svima kako se radom dolazi do uspjeha. Svaka čast legendo
A zna li neko zašto je Kobe u istom klubu nosio dva različita broja?
BOG
Bez obzira da li ga voljeli ili ne, mora se priznati da je bio jedan od najvećih u istoriji NBA. I kad je otišao, ostala je velika praznina. Iako mi nije najomiljeniji lik, kad sam pogledao dokumentarac kako se on pripremao, sa koliko žara je trenirao i igrao, kako se borio za svaku pobjedu, dobio je od mene sve bodove.
Strašan košarkaš. Bravo majstore.
Lik je role model za sve mlade kosarkase bio. Work ethic i mentalitet se nece desit vise nikad kao njegov i Jordanov.
Dobar je Kobe, al stavljati Jordana i njega u istu rečenicu je nerealno. Možda Jordan i James 😊 Ako se sjecas u Lakersima je tata mata čitavo vrijeme bio Shaq, dok je Kobe tu bio druga violina. Uostalom pogledaj statistiku njih dvojice u tim Lakersima. Tek odlaskom Shaqa Kobe dolazi u potpunosti do izražaja i tih godina, nakon Shaqa, postaje najbolji NBA igrač u to doba.
Nije ni to dugo trajalo, James koji je tek ušao u NBA svakim danom postajao je sve bolji i bolji. I ubrzo nakon toga mnogi kompetentni NBA stručnjaci već tada su govorili da će ga James prestići po mnogim statistikama u NBA-u. Kao što vidiš to se evo sad i dešava i još traje.
Igračina!
I'll do whatever it takes to win games, whether it's sitting on a bench waving a towel, handing a cup of water to a teammate, or hitting the game-winning shot. /Black Mamba/
dzaba mu sve kad ne zna musko zabiti
I mi u Neumu imamo more.