Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gospodin i veliki radnik na terenu !!!!!!!
Legenda ostaje legenda
Bryant je u Orlandu, tokom nedjelje, slomio nos i dobio lakši potres mozga, a krivac za to je bio igrač Miamija Dwyane Wade. TO SU NOVINARI KAKVE GLUPE LAZI NIGHDE VEZE
Ono sto je Bryant u kosarci, Federer u tenisu, mozda Raul, Messi, Ronaldo (pravi), kao mozda i igraci tipa Del Piero, Totti itd (zbog vjernosti klubu) i jos poneki u fudbalu, Ali u boksu se ne moze preci ... Kakvi ba LeBroni, Djokovici, Klickovi... Ovo su gore gospoda i umjetnici.. LeBron moze da igra vanzemaljsi ali to nece biti umjetnost, Djokovic moze da igra vanzemaljski, ali to nece biti umjetnost itd..
a kobe je takav gospodin
Tito !
babo!
Da se ovo desilo u Bosni,ne bih ovaj sto ga je udario ziv osto
najtalentiraniji ikad!
Veliki kosarkas i radnik na terenu da, gospodin ali little tomorrow
gospodin i po. jos samo da nije silovao bjelkinju...
Ipak je to velika legenda, i veliki gospodin :)
www.smjesne-slike.blogspot.com