Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa ovom ekipom bi i Mensur Bajramovic osvojio zlato
sastav ko iz bajke poigravace se sa svima :)
bolje odmah zlato da im dodjele.. da nebude ofiranja evropske kosarke...odoh spavat haj cao
Cuj Billups hahaha, covjek ima blizu 40 godina, sta ce im on..... Mislim da ne mogu zajedno ici na OI Brayant i Durant jer nijedan od njih nece se staviti u drugi plan, ja bih pozvao Duranta jer covjek je pokazao u Turskoj kako se igra kosarka a Brayant ulazi lagano u godine (34)
Mislim da se Durant, najbolji strijelac NBA lige dvije godine zaredom ne bi trebao stavljati u drugi plan!
JA - Vaše mame i seke 5:0 1:0 Ja 2:0 Ja 3:0 autogol seka (dojava) 4:0 autogol (mama) Neymar 5:0 Ja
Fakat, Rondo je jedini pass first plej od elitnih igraca, kao stvoren za internacionalna pravila, a oni zovu ove prangijase. Svasta...
nema ronda,covjek najbolji asistent lige,sta ce im tri skorer pleja
sreca njihova,pa gordic,bavcic i drustvo nece nastupati
¸Najezio sam se citajuci imena.... Kevin Love , Blake Griffin, Rose ....jedva cekam
vau po to je iznenađenje?
Ovo će biti iživljavanje!!!!
Brazil - Varta 7-1 0-1 Džeko 1-1Neymar 2-1Neymar 3-1Neymar 4-1Spahić (a.g.) 5-1Ronaldinho 6-1Robinho 7-1Sušić Pape (a.g)
bruka od ekipe!!
1. zvali su se Redeem Team 2. kapiten je bio Jason Kidd 3. ovaj sastav je teska izmisljotina 4. navikao sam na vase fule u informacijama
Brazil - Varta 7-1 0-1 Džeko 1-1Neymar 2-1Neymar 3-1Neymar 4-1Spahić (a.g.) 5-1Ronaldinho 6-1Robinho 7-1Sušić Pape (a.g)
kobe babo!