Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo majstore ❤🇧🇦
Svi na 30%, srazmjerno tome i on na 30%, a uz to se oporavlja od povrede. Tako da jos vise zasluzuje ovo bravo majstore, a ti ga ispusi :)
Svaka čast, izgleda da se potpuno oporavio. Dobre su ovo cifre, ali kad pogledaš statistiku, šut 4/13, nije baš impresivno kako se na prvi pogled čini.
@WillyWonka iskreno nisam ni ovo ocekivao.Ims jos vremena do pocetka,popravit ce on to.
Nije on dzaba Zvijer!!!
Sve moze ovaj Jusuf a Bog mu daje snagu jer ima sveto i prelijepo ime!
Bravo za Jusufa Nurkica.Njega su iz reprezentacije BIH otjerali Konakovic i Harun Mahmutovic
@ENESZIGA nisu ga otjerali covjek je dosao kada je mogao i doci ce uvjek kada mu klubske obaveze dozvole.. a i da ne dodje ne treba se ljutiti nedaj boze da mu se desila ona povreda za repku moga bi odmah okaciti tene o klin...
ma pustili ga da se malo nakon pauze...
danasnja kosarka se gleda samo kako pojedinac igra... to sto je na kraju tim izgubio to nista pojedincu ne predstavlja, on slavi svoje poene...
Samo SDA. selam
Nurkic top, Jokic flop.
Valjda mu i gorivo sada pojeftini na onoj njegovoj benzinskoj kad opet može da igra
Za dobro jutro se pobrinu nasi sinovi i kceri sirom svijeta
Jutro genocidne bubašvabe 🕷 nas ljiljan Nurkic vam opasno ide na zivce?! Nista, vas ljekar vam savjetuje 800 grama pesticida, prije svakog obroka uz malo vode. Prijatno.