Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prvo mancini pojma nema, a sad ni avery..
Tele je zvjerka na kvadrat. Samo je8iga treba malo vremena, dok se prilagodi. i ljudi od drafta treniraju da bi bili u najboljoj spremi. Treba vremena dok treneri naprave zvjer od njega i izvuku maksimum. Tad ce i igrati, tad ce sve bit udure.
@Brko Samo Lakers-i placaju ove sezonu vise svojim igracima. Na drugom mjestu je Brooklyn. Od ukupnih ca. 90$ Mio. pola para ide na Johnson-a, Lopez-a i Humphries-a. Upravo ta tri igraca su dosad najvise razocarala. http://hoopshype.com/salaries/brooklyn.htm
@dedfaka Ohladi malo, kad sazrijes javi se, dotle klinjo mali igraj se kliklera stom djecom vani :)
Brooklin ima daleko najgoru prvu postavu u ligi, kada se uzme u obzir odnos cijena/kvalitet. Razočarao me trener Johnson, oslanja se na neke starce tipa Steakhouse koji niti mu donosi rezultat, niti može napredovati. Teletović nije igrač za klupe. Može fuliti 10 šuteva u nizu, pa pogoditi 10. Jednostavno bez igre njega nema. Nije on klasični trojkaš koji će ući 5 minuta i pogoditi kad je sam. Još kad se povrijedi opet Lopez, neće ni play offa uhvatit.
@dedfaka Koji si ti p.i.c.i.c. !!!
@dedfaka Za nekog ko nije odrastao i ne zivi citav svoj zivot u BiH mogu reci da dobro pricam bosanski. Boli mene za njihovu a pogotovo za tvoju buducnost. I nemoj dzabe pametovat (s.r.a.t.), nek se svako brine za sebe!
Ovde ga zovu kloc 2 ; niđe veze, jedan je kloc!
A teksta o Džeki niđe... izgleda konačno ispuho
Po cemu je Teletovic bolji od bilo kojeg igraca Brooklyn-a ? Ne kazem ja, treba on dobiti koju minutu vise, ali da ga sad bas treba forsirati - ne treba. Uvijek sam mrzio ove komentare kad nam niko ne valja cim neki nas igrac ne igra, a sad da li je on zasluzio da igra to je manje bitno.
@prvo kad neznas koje Avery onda z.a.v.e.z.i
Mnogo stvari nestima u Brooklyn Netsima ;). Trebo je od samog pocetka da ga pusti da igra, Teletovic je najbolji mec imo protiv Celticsa al eto Avery zna sta radi (al malo morgen) ne samo radi ovog.